Post by blocventracadriou on Feb 24, 2022 15:01:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj bezgalīgas atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
Es to spēlēju vairākas nedēļas. Pirms spēles vērtēšanas es to vērtēju dažādi. 1- šī ir kopēšanas spēle! Jūs varat viegli atrast pionierus 2 — kāpēc jūs spēlējat? Jo atbrīvojiet no stresa un izklaidējieties. Tas ir paredzēts tikai, lai izmantotu jūsu dzīvības un mudinātu jūs pirkt!!! 3 - nabaga izstrādātājs var man atbildēt, ka mēs piedāvājam jums bezmaksas spēli, un jūs vainojat mūs !!! Ko viņi iepriekš atbildēja citam lietotājam. (nepārdomāti) 4- spēle nepadarīs jūs laimīgu. Spēle patērē milzīgu akumulatoru
Spēle sākas mūsu patiešām jautri, un es zinu, ka visām spēlēm ir jākļūst arvien grūtākām, BET NAV (neiespējami), kā es esmu redzējis, ka tā sāka darboties. Esmu mēģinājis pabeigt 84. līmeni, piemēram, 1000 miljonus reižu, un tas nav iespējams bez pastiprinātājiem. Tikai mans ieteikums!
Maldinoša lietotnes reklāma. Mani ieinteresēja šīs lietotnes reklāmas, kurās redzams, ka veicat darbības, lai glābtu karali. Nē. Tā ir konfekšu simpātija ar papildu muļķībām, lai aprīkotu pils daļas.
Es mīlu šo spēli un piešķīru tai piecas zvaigznes, taču pēdējās 2 nedēļas manā tālrunī nemitīgi tiek teikts, ka tajā ir kļūda, un pēc atvēršanas tas pats izslēdzas un darbojās varbūt 2 dienas visas 2 nedēļas, jo es spēlēju šo spēli katru dienu un esmu diezgan tālu un būšu sarūgtināts, ja pazaudēšu visu
Ļoti patīk šī spēle, taču slazdi, no kuriem jāatbrīvo karali, nekad nenotiek. Tiešām vīlies par to.
Royal Match Hjernetrim vkae
Tiešām jautra spēle sākumā. Galu galā, atkarībā no jūsu pacietības un vēlmes turpināt, tas kļūst garlaicīgi. Tas pārstāj būt jautri un kļūst kaitinoši, jo nespēja pārvarēt līmeni, nepavadot stundas uz noteiktas skatuves. Man nav nekas pretī maksāt dažus dolārus, lai atbalstītu izstrādātājus, jo tā ir jautra spēle, taču es negrasos tērēt daudz, lai pārvarētu līmeņus vai palielinātu jaudu. Es atinstalēšu, un tas ir kauns, man tas patīk, bet tas vairs nav jautri.
Ļoti atkarību, līmeņi un jaudas-ups ir labi līdzsvaroti. Šķiet, ka tas pielāgojas spēlētāja prasmēm un dinamiski pielāgo savu loģiku, lai saglabātu spēlētāju motivāciju pieņemt jaunus izaicinājumus
Patīkama spēle, taču nekas neliecina par to reklāmās piedāvātajām minispēlēm
lieliska grafika un izaicinājumi, jautri spēlēt
Karaliskais mačs ir jautrāks par konfekšu simpātiju. Ir vairāk atlīdzību un mazāk vilšanās.
ES mīlu šo spēli. Es dodu priekšroku šim, nevis saldumu simpātijām, jo ir jāpabeidz daudz pasākumu un jaunas telpas. Es tikko atjaunināju jaunāko istabu. Burvju istaba. Nevaru sagaidīt, kad varēsim tos pabeigt un atkal pievienoties līgai.
Man ir apnicis iestrēgt spēlēs vairākas dienas pēc kārtas ar vieniem un tiem pašiem atkārtotiem mērķiem. Nav nekāda sakara ar karaļa glābšanu, tikai tās pašas garlaicīgas spēles. Lielākā daļa manu komandas biedru ir pametuši spēli garlaicības dēļ!
Jauki n labi.... Spēlēt bez reklāmām... Thumbsup👍👍
Royal Match Bulmaca dgpo
vienkārši, viegli un atalgojoši (nu NAV tik vienkārši :-)
Tu turpini jaukties ar mani. Izpostīts laiks bloķē visu, ko es mēģinu spēlēt mīklu vai bingo spēli. Nekad bez maksas.
The Emerald Maiden: Symphony of Dreams Avanture mtdj
Mans Android tālrunis tika atjaunināts šorīt, kopš tā laika lietotne vienkārši avarē. Atjauninājums: lieliski, ka atbildējāt, taču tas neko daudz nepalīdz, ja nopirku caurlaidi un dienas tuvojas tās derīguma termiņa beigām.
Būtu 5 zvaigznes, tikai uz leju ir tas, ka vajadzētu būt ikdienas atlīdzībai vai ikdienas bezmaksas palielinājumam vai tamlīdzīgam. Tas noderētu. Citādi lieliska spēle
Tā ir tikai mača spēle. Jūs NEKAD neesat drošībā un neredzat karali vai kādu citu! Šī spēle ir ļoti maldinoša! Viss, kas jums jādara, ir saskaņot formas!
Es dotu 5 zvaigznes, bet mana problēma ir tāda, ka, pabeidzot Karalisko līgu, jums tiek lūgts atjaunināt, un dažreiz citiem spēlētājiem jau ir atjauninājums un viņi atkal spēlē, kamēr es turpinu atjaunināt un nevaru to iegūt, kad ir atjauninājums. tai automātiski ir jādara tas, kad atverat spēli, jums nevajadzētu pamest spēli, lai mēģinātu iegūt atjauninājumu. Jūsu spēle ir vienīgā spēle, kuru es spēlēju un kas liek jums pamest spēli, lai saņemtu atjauninājumu. Es spēlēju daudz spēļu, lūdzu, izlabojiet to
ļoti aizraujoša un lieliska grafika. Es nomiršu, kad tas sāks kļūt ļoti grūti. tik tālu, labi
Man patīk šī spēle, bet es vēlos, lai mēs varētu izvēlēties, kad mēs varētu izmantot 30 minūšu neierobežotās spēles žetonus. Man ir jāstrādā, zini!
Lielākā daļa no šīm spēlēm pārvēršas par naudas piesaistīšanas azartspēļu lietotnēm. Tas notiek 300. gadu vidējā līmenī ar saviem "supercietajiem" līmeņiem, kuru atrisināšanai būs nepieciešama ievērojama reālas naudas summa.
Šī ir spēle, kuru es gribētu ieteikt ikvienam. Spēle ir tik interesanta, ka es pat vienu dienu nevaru dzīvot bez tās spēlēšanas. Tā ir jautra un relaksējoša. Es neredzu nekādas reklāmas spēlē, tāpēc tas padara spēli gludu. Tā ir labākā saskaņošanas spēle wgole pasaulē. Tas ir daudz labāk nekā konfekšu simpātija.
Jūs saņemat tikai vienu vai divas no mini spēlēm, kuras tika reklamētas. Es esmu tūkstošos. Kopumā jautra spēle.
Lieliska grafika, rada atkarību tieši tas, ko meklēju. Man ir mērķis sasniegt to, kas padara to labāku par visu konfekšu simpātiju saimi
Mainīts vērtējums uz 2 zvaigznītēm šādu 2 iemeslu dēļ: A — sākotnēji bija “Glābiet karali” posms, taču pēc dažām sērijām tās pilnībā pazuda. Es tikko pabeidzu 41 posmu līdz šim. B - komanda ir pārāk lēna, lai atjauninātu līmeņus. Man jāgaida dažas dienas, lai varētu spēlēt vairāk līmeņu.
Šī ir sliktākā spēle, ko jebkad esmu spēlējis. Lai sāktu, tas dod jums tikai noteiktu skaitu sirsniņu, ko spēlēt, un jums ir jāmaksā vairāk. Es nopirku karalisko iepakojumu, un tam bija ierobežots laiks, un man tas bija jāiegādājas vēlreiz, kad man vajadzēja to iegādāties vienu reizi. Viņi krāpj jūs pēc naudas, ja jūs kaut ko vēlaties, jums ir jāmaksā traka summa par kaut ko, kas nav ilgs. Viņi vēlas tikai jūsu naudu, un viņi jūs izkrāps. Es runāju ar darbinieku, un viņas vārds bija "Karen", un viņi bija rupji, komanda ir slikta
Atkarību izraisoša un viegli spēlējama, lai gan to var un ir grūti pāriet no viena līmeņa uz citu.
Royal Match Teka-teki gfcg
Viņi ir ĻOTI skopi ar monētām pēc līmeņa pabeigšanas!!! I LEGIT bija palikuši 17 (JĀ, SEPTĪŅpadsmit) gājieni PĒC GRŪTA līmeņa pabeigšanas, un ES NOPIETNI saņēmu 28 papildu monētas no VISIEM "spēka gājieniem", kas automātiski detonē pēc uzvaras... un TURPMĀK "BONUSS" raundi. ir pārāk maz un tālu starp katru līmeni..... PĒDĒJĀ .... kāpēc jūs neļaujat spēlētājiem atgriezties, lai atkārtotu savus iecienītākos līmeņus? ES PRASĪDU šīs spēles darbības pārstartēšanu un lietotājam draudzīgumu!!.....#RantOver
Man patīk šī spēle, es esmu atkarīgs, bet man tā bija jāatinstalē, jo tā turpina sasalst.
Pirmo reizi esmu aizrāvies ar šādu spēli, lai gan ir daži sāpīgi kaitinoši līmeņi, kas, šķiet, liek jums maksāt, lai turpinātu progresu. Iespējams, varētu ieviest veidu, kā "nopelnīt" dzīvības, izmantojot neobligātu reklāmu skatīšanos.
Šī ir laba laika izšķērdēšana lietotnē, taču dažreiz līmeņi ir tik grūti, ka jūs esat neapmierināti, izmantojot reālo naudu, lai iegādātos jaudas uzņēmumus, taču, manuprāt, mūsdienās tā ir raksturīga.
Šī patiešām ir jautra spēle, taču pēc noteikta līmeņa jums ir jāiegādājas pastiprinātāji, lai pārspētu līmeni, nepavadot DIENAS, mēģinot to pārspēt bez tiem. Izstrādātāji saka, ka VISI līmeņi ir pārspējami bez pastiprinātājiem, taču būtība ir tāda, ka noteiktā līmenī jūs varat izspēlēt mīklu 16 vai vairāk reizes, lai to pārspētu. Spēlētājam tas nekādā ziņā nav jautri. Vienkārši nomākta. Ja viņi to izlabos, es pārinstalēšu, līdz tam laikam es beidzu spēlēt. Pārāk grūti, ja vien nemaksā.
Sākumā šai spēlei bija labas reklāmas. Tā ir spēle 3. Un reklāma ļauj spēlēt nedaudz līmenī. Tagad viņi devās pa ceļu tāpat kā citi. AVOID THE SPIKES make matches, lai glābtu karali! jebkura spēle, kas to dara, saņem vienu zvaigzni.
Laba spēle prasa ilgu laiku, lai iegūtu dzīvības 2; stunda tiešām ir pārāk ilga? Pēc tam daži no jaudas palielinājumiem ilgst 30 minūtes, līdz jūs saņemat spēku jūsu pēdējā dzīvē, tad jūs zaudējat, ka jaudas palielināšana ir nevērtīga, un tad jūs piespiedāt jaudu uz mums. Kuru mums vajadzētu būt iespējai izvēlēties, manuprāt.
Man patīk šī spēle, un es domāju, ka tā ir ļoti jautra spēle, lai atpūstos no darba dienas.
Patīk spēle. Ienīst faktu, ka katru reizi, kad tas prasa atjauninājumu, man ir jāturpina izkraušana un pēc tam vairākas reizes jāielādē, pirms tas ļauj man atgriezties. Tas ir manā tālrunī, un tajā ir pietiekami daudz vietas, lai to ielādētu.
Šī spēle nav kā konfekšu simpātiju. Kad esat sasniedzis līmeni virs 120. Ir gandrīz neiespējami virzīties uz priekšu, netērējot tam naudu. Paņēma visu dienu, mēģinot iziet vienu līmeni, neiztērējot savu naudu. Netērējiet savu laiku, ja vēlaties spēlēt tādu jautru spēli kā Candy Crush. Atjauninājums: iestrēdzis 219. līmenī 4 dienas. Es atinstalēju šo spēli
Spēlē nav nekā smaga. Šī spēle ir izstrādāta, lai jūs satrauktu, lai jūs, visticamāk, iztērētu īstu naudu spēlē. Būtībā tā ir samaksa, lai spēlētu spēli. Propellers nenonāk tur, kur loģiski vajadzētu, un, ja jums ir vajadzīgas noteiktas krāsas, lai atbloķētu daļas uz dēļa, jūs izniekojat vairākas kustības, jo tās nedod jums pietiekami daudz šo krāsu, lai izveidotu sērkociņus uz dēļa.
Diezgan labi, bet dzīvā krājuma atjaunošanas laikam vajadzētu būt mazākam
Beidzot izmēģināju šo spēli un man tā patīk. Ir iesaistīta stratēģija, taču tā joprojām ir gadījuma izklaide. Animācija ir jauka, un mūzika jūsu galvā skanēs vēl ilgi pēc tam, kad būsiet pabeidzis spēlēt ha ha.
Man patīk šī spēle, problēma ir tā, ka tā sniegs jums īpaši grūtu spēli, un, kad es to izturēšu, es joprojām saņemu grūtu spēli, tāpēc nav daudz atšķirību starp vieglu, vidēju un grūtu.
Jautra un pašsaprotama spēle. Ar ko pavadīt laiku. Es vēlētos to ieteikt kādam citam, lai tas varētu izmēģināt tā atskaņošanu. Labs darbs .
Pieklājīga spēle. Pirkumi lietotnē ir dārgi