Post by blocventracadriou on Feb 24, 2022 14:58:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Robots Multiplayer Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood palju vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ War Robots Multiplayer Battles 2022 version ▞▞▞
Eesti: Väga hea mäng soovitan English:Väga hea mäng soovitan
Mulle meeldib see mäng väga, kuna ma ei saa call of duty't ja see on selline, kuid ainult mõned funktsioonid ja ma arvan, et nad saavad seda lisada, ma tahan kaklemisrobotit selle asemel, et kasutada ainult relvi ja minu jaoks on see nagu stressi leevendamise mäng
Mäng on saanud kasulikke uuendusi. Matš on nõme. Mängija ettevaatust! See mäng on tavaliselt raske, kui teil pole sügavaid taskuid. Peaaegu ei tasu tasuta mängu lihvida, sest preemiad on hõredad.
Ma andsin sellele 4 tärni, kuid nüüd pean saama 2 tärni. Alguses oli mäng lõbus, kuid nüüd on mäng selgelt maksma 2 võitu. Kuidas võib juhtuda, et üksainus tormirakett võib nüüd hävitada enamiku minu robotitest või hävitatakse mind 5 sekundi jooksul pärast tulevahetust teiste mängijatega? Varem suutsin end hoida, kuid nüüd on see lihtsalt tapmine. Pole enam eriti lõbus.
See mäng põhineb täielikult rahal, te ei saa edu saavutada ilma tegelikku raha kulutamata, versiooniuuenduste saamiseks. Olen näinud, et inimesed kulutavad sadu niipea, kui uus relv ja robot vabastatakse, siis pole mängimine lõbus, kui teil on vastane, kes jookseb areenil üle jõu.
Varem oli see viietärniline arvustus, kuid see on kolm teada, sest kui ma mängu laadin, siis laadimine ei jää maha, kuid kui ma mängu sisenen, on kõik korras, siis mõne sekundi pärast jookseb see kokku ja ma kasutan uusimat Chromebooki. see mäng
Uuendus: lõpetasin selle mänguga. Varem oli lõbus mäng. Enam mitte. Nüüd on asi rahas. Pole praktikat ega kogemust. Nad vabastavad täna roboti ja 6 tundi hiljem mõni ffr (fuc... Filt... Rich) sai kõik uuendused ja kustutas teie meeskonna 5 minuti pärast. Ja häkkereid on praegu palju, muutes teie ülemineku väga aeglaseks ja võimatuks. ÄRGE LAADIGE SEDA MÄNGU ALLA, VÄLJA KUI OLETE TEINE FFR KUTS.
Kuidas seda mängida kui alati kaotan%10
Ei saa enam valida,millist mängu mängida. Kui tagasi muudetakse tõuseb ka hinnang
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
lahe
Parim mäng üldse
Mulle meeldib see, aga see mäng on muutunud iga päevaga hullemaks, kuna robotid/titaanid on aastatega järjest rohkem tööd teinud, ja miks te ei võiks lihtsalt pühkida neid roboteid, mis on klassist väljas? Iga p2w-mängija hävitab mind peaaegu alati. Ma arvan, et inimesed naudivad seda, kui neile meeldib maksta.
See oli alguses suurepärane mäng (2016). Nüüd suur raha närimine. Aitäh aastatepikkuse lõbu eest. Raha ja raisatud aeg. Kaotate palju fänne, tänu ennekuulmatute võimete, võimsate relvade ja ülehinnatud kõigele... Mängu kustutamine viiendat ja viimast korda.
hea mäng
mäng on nii mürgine kui üldse olla saab. Siin on idee, et võiks teha mängu, kus inimesed ei pea iga nädal raha kulutama, et tõhusalt mängida. sa kas kulutad uuendustele sadu või sured. see on nii lihtne, kui ma seda teha saan. kui sa näed mind äärelt alla hüppamas, pole see enesetapp. et ma saaksin vaadata teist reklaami, et ma ei peaks mikromakseid maksma!!! korrata protsessi. see on umbes 2% lõbus ja 98% mürgine
Oli lõbus, kuni jõudsin 3k auastme punktini.....jooksma kokku nii paljude inimeste ja klannidega, kes teevad maha/tankivad, sest neil puudub oskus meistriliigas püsida.....täis angaarid, 5 angaari ja kõige tipuks kõik 10k+ võidud....palju hõbedat, mis neil on olnud .......palun uurige aruandeid kiiremini ja võtke neid tõsisemalt. Võtta kasutusele tankerite keelustamissüsteem
War Robots Multiplayer Battles Jangovar sdjj
Ok, olge tõeline wichu pealik, see mäng on alguses väga lõbus, kuid te, kutid, peate tõesti töötama palgaga, et võita, head robotite relvad ja varustus on lukustatud kas palgamüüri taha või veedate päevi päevade kaupa lihtsalt selle nimel. tükid. Põhimõtteliselt, PALUN KÕIK PÜHA ARMASTUSE EEST, muutke kosjasobitamine selliseks, et see sõltub rohkem teie robotitest ja relvadest, mitte ainult teie tasemest. Põhimõtteliselt, kui kasutate op-roboteid ja relvi, lähete vastu tugevatele. inimesed
War Robots Multiplayer Battles Veiksmas xvpw
Värskendus: september 2021. Jah, võimsate robotitega suured raha maksjad tuleb paigutada teise kategooriasse, klassi. Mõnikord on võidule isegi lähedale jõudmine võimatu.
Liiga palju esemeid vajab osasid, mis maksavad nagu 200 dollarit, see mäng on nõme!!!!!!!! 💔
On olnud aastaid üks mu lemmikuid. Mängu võidu eest 90% tasu. Pixonic lihtsalt lisab kiht-kihilt asju, mida peate uuendama. Uuendamine võtab keskmisel tasemel konkureerimiseks nädalaid, tonni lihvimist ja $$$.
Mulle väga meeldib seda mängu mängida. Kaks asja, mille kallal tööd teha, oleks parem kohtumine võrdsemate mängijatega ja täiustatud sihtimissüsteem. Muutub sihikute vahetamine tüütuks, sest teine vaenlane, kes lukust mööda kõndis, on ok, kuid võiks natuke tööd teha. Ja kohandatava hudi lisamine oleks tõeline edasiminek.
War Robots on tõeliselt lõbus mäng. Mõnikord. Kui meeskonnad on võrdsed, on see tõeline hoot. Kuid seda ei juhtu väga sageli. Sagedamini on meeskonnad jube viltu. Teie meeskond on kas kiiresti hävitatud, mis on väga masendav. Või kahlab teie meeskond lihtsalt läbi teie vaenlase nagu jumala oma. Kõlab lõbusalt, kuid tegelikult on see üsna ebarahuldav. See mäng võib olla tõeliselt nauditav, kuid paraku võidab ahnus päeva lõpuks.
Mind muidu hea mäng
Pole aus, et olen meistriliigas master 3 ja pean mängima meistriliiga mängijate vastu, kes saavad minu 2 miljonile kahju 8 miljonit. Samuti ei tohiks pakkumised nii kallid olla. Miks olla nii ahne? Olen kindel, et rohkem inimesi kulutaks raha, kui see oleks odavam.
War Robots Multiplayer Battles Action jsin
Olen kulutanud sellele mängule peaaegu 50 dollarit ja kaotan 9/10 lahingut, sest alati on kellegi robotiga, kes suudab mind mõne sekundiga nokauti lüüa. Miks mul pole relvi, mis muud robotid SEKUNDITEGA aurustavad?? Ma ei suuda uskuda, kui palju raha olen P2W mängu pannud, et pidevalt kaotada. Ma ei soovita seda mängu, see on raha haaramine ja arendajad ei hooli matšide tasakaalust üldse. Edit: sain just mu 600 000 tervisetitaani tavalise robotiga välja, mida ma ei suutnud umbes 3 sekundiga sihtida. FU
Edenedes muutub see lihtsamaks, võtke kindlasti kõik sündmused täis!
Graafika korralik. Kontroll oli korras. Kiusatud P2W mängijatega. Kohe uuendamine võtab liiga kaua aega. Suhtlemata jätmine ja kaootilised matšid põhjustavad palju ebaõnnestumisi. Lihtsalt pole minu tüüpi mäng. Edu siiski.
See on okei mäng, kuid üks hea asi on rind, sain roboti, mis saab rinnast lennata ja see on op, kuid see on nõrgaks jäänud, nii et annan 4 tärni
Mulle meeldis see mäng varem, kuid ma pole kaotanud profiiliprobleemi tõttu mänginud alates detsembrist. Olen sõjarobotidega mitu korda ühendust võtnud ja nad saadavad mind oma tõrkeotsingu lehele ja kuidas taastada, koos sama automaatse meiliga, mida nad aitavad, kui ükski neist ei tööta. Noh, ükski neist ei tööta, kui ma olen neile öelnud ja saatsin ekraanipildid ja oma teabe, et nad saaksid minu profiili taastada, kuid nad sulgevad ainult aruande. Iga kord, kui ma meili kontrollin, on aruanne suletud, pole abi
Pask
See on okei, kuid ainult siis, kui teile meeldib raha kulutada ja ma ei räägi ainult 10 dollarist. Kui soovite heade mängijatega sammu pidada, peate jätkama uute relvade ja robotite ostmist ning mõned robotid on $50-$100, muidu surete igas matšis 5 sekundiga. Just siis, kui arvate, et teil on hea robot, löövad nad teid kaks korda paremate robotitega matši.
Varem oli mäng hea, ära mängi enne, kui sul pole tuhandeid dollareid
Ma armastan seda mängu väga ja mängin seda kogu aeg. Ainus suur probleem sellega on. Kui liitute lahinguga, maksate vastu, et mängida poisid, kellel on kõik olemas ja kes on teiega võrreldes palju võimsamad. Ja see rikub minu jaoks mängu ära. Nad vajavad paremat järjestussüsteemi, et saaksite mängida inimeste vastu, kes on rohkem teie taseme ja võimuga.
Armastan seda mängu, ärge kunagi hinnake 5. Samuti ei meeldi mulle pidevad rahareklaamid asjade ostmiseks
See on hea, nii et ma arvan, et see on teie aega väärt. Aga lihtne, nii et ma ei saa aru, kas ma mängin ai või päris mängijatega. Uptate: h jah, nüüd on see rohkem selline. Lv 7 tilka see on tõeline tehing
Isegi ei lae alla pede mäng
Mäng on täis taskusõdalasi, nüüd nad närvivad kõiki relvi, mida saate hõlpsasti tasuta hankida, hästi, nad ei vaja tarbetult relvi, mis on juba paremad kui teie keskmised relvad, neid relvi ostetakse tavaliselt raha eest, kui mängite ainult robotitega tasuta, aga kui sul on raha, võid osta kõike, mida soovid, kuna see mäng oli oskuste teemal, aga nüüd on see nii palju makstud, et võita oskus pole enam oluline
Olen seda mängu mänginud alates selle esmakordsest ilmumisest, see oli päris hea mäng, kui see välja tuli, kuid nüüd on see lihtsalt muutunud võidumänguks, võimatu on saada piisavalt heaks, kui sul on tunde ja tunde. seda mängu mängida
Põhjus, miks ma andsin 4 tärni, on see, et see muutub väga maha ja see on pigem võidu eest tasuv mäng. Avastate end ühel või teisel hetkel raha kulutamas Oma mängukogemuses, kuid ärge saage minust valesti aru, see on hea mäng. Uuendused on ka tõesti pikad ja kallid. Äkki võiks natuke närve anda, muidu on mäng imeline.
Pask mäng on see
Hea mäng, mida naudin. Aga 100% maksavad, et võita. Ei taha tegelikult mängida miljon tundi või dollarit, et võistelda.
Staff! - Job Game | Simulator असल की नकल वाले गेम mil
Mäng on pärast minu lahkumist drastiliselt muutunud. Mäng on endiselt tasuline, 😆, kuid rohkem funktsioone ja võimalusi f2p-mängija jaoks kulla teenimiseks. Teatav viivitus on endiselt olemas, kuid nii on ka kõigil seni mängitud RTA mängudel. Head tööd kõigi uute modifikatsioonidega. 👍👍🖖
Lõbus ja võimatu kuhugi ilma asjade eest maksmata jõuda. Jääb maha ja paneb mind ebaausatesse mängudesse. Alati ütleb "peate oma mängu värskendama", kuigi ma seda juba tegin. Laadige see alla ainult siis, kui teil on raha raisata.
See on hea mäng, kuid kui tullakse välja uue robotiga, on see väga võimas! Siis, kui saate roboti kätte, närvivad nad selle ära. Milline nali. Lihtsalt rahapüüdja!