Post by blocventracadriou on Feb 24, 2022 14:55:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blokk puzzle Jewel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blokk puzzle Jewel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ a primogems hack növelése ▞▞▞
▞▞▞ Blokk puzzle Jewel 2022 version ▞▞▞
Ez egy csodálatos, csodálatos játék, és ez a legélvezetesebb játék, amivel valaha játszottam. A legjobb dolog az, hogy ezt a játékot offline is játszhatjuk. Nincsenek hozzáadások, amikor lehúzod a netet, és ez egy egyszerű, de addiktív játék 👍👍👍👍
Nagyon szórakosztató. Gondolkottató.😀😀
Block Puzzle Jewel Головоломки etle
a játék rendben van, nem rossz ... de a hirdetések annyira bosszantóak, hogy néhány perc múlva abbahagytam a játékot
Bízzon bennem, nem ajánlom ezt a játékot olyanoknak, akik könnyen bosszankodnak. .túl sok rohadt hirdetés..jó, ha vannak hirdetései..de a fenébe.. még egy játékot sem játszhat Peace-ben. .az emberek játszanak, hogy enyhítsék a stresszt, csak okozzák..túl sok hirdetés..egy óra után töröltem..túl idegesítő
viselkedik üres Lehet Dominos Block Puzzle - Merged Dice Online Game | App ... App for iPhone - Free Download Block Puzzle Jewel Legend for iPad & iPhone at
Szórakoztató.!
Ez a játék nagyon pozitív, precíz és lényegre törő, nagyra értékelem, és minden alkalommal játékkal fogok tölteni, köszönöm Vashti
Szeretem ennek a játéknak a színeit és szépségét.
kitalálod? magyar APK for Android: Free download 4 Kép 1 Szó
Jó játék! Én a barátnőmnél láttam meg. Oda adta, hogy játszak vele és nagyon megtetszett
Egyszerű, mégis addiktív. Jó lenne, ha elforgatná a darabokat, vagy más darabok azonnal felkerülnének az állványra, ahelyett, hogy először az összes darabot fel kellene használni. Ennek ellenére ötcsillagos minősítés, mert ez egy nagyszerű játék.
Szarrrrr
Nagyon addiktív! Mivel a Tetris generációból való vagyok, azt várom, hogy a vonalak leesjenek, amikor a vízszintesek eltűnnek, de nem! Megtanulni ennek megfelelően változtatni a taktikámon 😃
Nagyon nagyon szép 👍👏😊 játék. annyira pihentető, és szeretek játszani ezzel a játékkal 🎮🎮, de egy probléma van ebben a játékban; ennek a játéknak nincs szintje, és annyi van hozzá, különben ez annyira szórakoztató 🤣 .. Ezért adok 4 csillagot ⭐⭐
Nagyon szeretem ezt a játékot, ébren tartja az elmémet, szerintem te és te személyzet, nem sok hirdetés, 5 játékot tartok a telefonomon, ha nincs időm, jó tiszta szórakozás köszönöm, nincs tétlen kéz, aktívan tartja az elmémet,
Imádom a játékot, az egyetlen nagyobb kifogás az, hogy fizettem a hirdetések eltávolításáért, de még mindig rengeteg hirdetést kapok teljesen betöltve. Nem tudok játszani és élvezni a játékot, amikor várnom kell minden alkalommal, amikor egy kör véget ér egy hirdetés. Nem bánom időnként, de nem minden kör után, grrrrrrr! Meg tudnád magyarázni vagy megoldani a problémát. Nagyon szépen köszönjük. Módosítom az értékelést, ha ez megoldódik.
Szeretem ezt a játékot, de túl sok felugró ablak van benne, ami nagyon bosszantó.
Block Puzzle Jewel Teka-teki tmz
Jobbnak kell lennie, ha van lehetősége tolatásra vagy cserére néhányszor.
𝚃𝚑𝚒𝚜 𝚒𝚜 𝚟𝚎𝚛𝚢 𝚝𝚘𝚘 𝚖𝚞𝚌𝚑 𝚝𝚒𝚖𝚎𝚠𝚊𝚜𝚝𝚎𝚍 𝚐𝚊𝚖𝚎 𝚊𝚌𝚝𝚞𝚊𝚕𝚕𝚢 𝙸 𝚞𝚗𝚒𝚗𝚜𝚝𝚊𝚕𝚕𝚎𝚍 𝚝𝚑𝚒𝚜 𝚐𝚊𝚖𝚎 𝚙𝚕𝚜 𝚌𝚑𝚊𝚗𝚐𝚎 𝚜𝚑𝚊𝚙𝚎 𝚘𝚏 𝚓𝚎𝚠𝚎𝚕 𝚓𝚎𝚠𝚎𝚕 𝚓𝚎𝚠𝚎𝚕 𝚓𝚎𝚠𝚎𝚕
Ez a játék nagyon szép 👍, de nagyon sok blokk van, de ez nem olyan netes játék, mint a pubg ingyenes tűz, ez szép játék, de néhány hirdetésnek nincs, kérjük, távolítsa el a hirdetéseket, és köszönöm, hogy létrehozta ezt a játékot, ez egy szép játék, nem ezért adok. köszönöm az öt csillagot
KIRAKÓS JÁTÉKOK online ingyen | POMU
Elmegy!
Ez a játék nagyon szórakoztató volt. Mondom azért mert töröltem. Elég okos vagyok ahhoz, hogy játék közben kikapcsoljam az adatforgalmat/wifit, hogy elkerüljem a hirdetéseket, de amikor visszakapcsolom az adatforgalmat/wifit, ez az alkalmazás hirdetéseket tárol a telefonomon, így amikor visszamegyek a játékba, nincs adat/wifi, a hirdetések őrülten jelennek meg. . Riasztások, alkalmazás törölve! 🙅🏽♀️👎🏽
Most kezdődött a játék. 3 másodperccel később átugorhatatlan reklámot kaptam. 1 perccel később megbukott a szint. Azonnal újabb átugorhatatlan reklámot kapott. Ez a játék nem érdemli meg, hogy játsszák.
Nagyon rossz Sz@r
Block Puzzle Jewel Puzzle eou
Block Puzzle is a classic and fun block game. Our Block Puzzle is more Simple and Addictive than others! More Jewel blocks, More scores. Try it and you will
Nagyon tetszett ez a játék a frissítésekig. 2000 pont fölé nem lehet jutni, ha megteszi, az ritka. Soha nem lépte túl a 3000 pontot. nem számít, milyen gyakran játszol. a felsőbb szinteken lévő új blokkok esélye egyszerűen nem történik meg. Évek óta megvan ez a játék, és mivel ez soha nem változott vissza az eredetire, a játék törlésre kerül. A frissítések előtt nem volt probléma.
War Machines: Tank Army Game Laga yjyn
Block Puzzle Jewel Головоломки abx
Nagyon szerettem a játékot és a grafikát, a vezérlést.....de még mindig úgy érzem, hogy lehet valami, ami kompetensebbé és bonyolultabbá tenné a játékot, mint a játék jelenlegi állapota...😀
túl sok hirdetés,. annyira szétzilált ebben a játékban... és ez a játék azt mondta, hogy játék közben fogsz keresni, de amikor már majdnem elérem a ponthatárt, akkor a pont az volt, hogy hagyd abba, és soha ne add hozzá a pontjaimat... kár, hogy ennyit dolgoztam, de semmi sem megy..... ugghhh.....
Nagyon jó volt a játék. Köszönöm
Tetszik ez a játék, de jobb lenne, ha megfordítanád az alkatrészt, rengeteg játékom volt, ha át tudtam volna menni, de nem tudtam megfordítani
Mindig is élveztem ezt a játékot, de már nem. A nevetségesen hosszú hirdetések, amelyeket nem lehet bezárni, tönkretették számomra ezt a játékot. Túl sokáig futnak. Gyötrelmesek és tovább mennek. Csak pár másodpercre van szükségem, hogy megtudjam, érdekel-e, mit akarnak eladni nekem. Általában nem. Ennek ellenére csak addig játszanak, amíg engem már nem érdekel a játék. Lezárom a játékot, mert csak azt akarom, hogy vége legyen a végtelen, irritáló reklámnak. Így lehet tönkretenni egy jót. Eltávolítja.